Hirdetés
Hirdetés

Váge a házasságuknak? - Legalább 9 viszonya volt Letícia királynőnek

Nagy a felháborodás Spanyolországban, miután a királyi pár 20. házassági évforduóján újabb botrány robbant ki.

A spanyol bulvársajtó másról se szól megitn napok óta. Köztudott: Jaime del Burgo, Letícia egykori sógora többször is súlyos vádakkal illette már a királynőt. Többek között azt állította, hogy viszonya volt a királynővel, sőt, még bizonyítéka is van rá, amelyet egy bankszéfben őriz. Ráadásul a viszonyukat sajtóhírek szerint a spanyol titkosszolgálat is lepelezte, mert a volt király, Juan Carlos és Letícia férje, VI. Fülöp kérésére nyomoztak a hűtlen feleség után. A média szerint azért fotózták le Madridban egy szőke parókában, mert ott járt egy magánlakásban - az állítólagos szerelmi fészekben del Burgóval.

A 20. házassági évfordulóra készültek a spanyol királyi családról képek, most a hűtlenségi vádakkal kapcsolatos hírek közt szerepelnek.
A 20. házassági évfordulóra készültek a spanyol királyi családról képek, most a hűtlenségi vádakkal kapcsolatos hírek közt szerepelnek. Profimedia/RedDot

Az „El Nacional” című spanyol lap azzal táplálta most a pletykákat, hogy azt állítják, az 51 éves Letíciának volt sógorán kívül legalább nyolc másik szeretője is volt, köztük egy királyi haditengerészeti pilóta, a CNN egyik munkatársa és több testőr is.

Válás a láthatáron?

Hivatkozás másolása

Az ismert királyi szakértő, Pilar Eyre szerint Fülöp király és Leticia királynő között a válás sem kizárt. De szerinte erre csak 2025-ben kerülhet sor, miután a pár nagyobbik lánya, Zsófia infánsnő nagykorúvá válik. Mindenesetre a vádakkal kapcsolatosan egyelőre egyik fél sem szólalt meg.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés