Hirdetés
Hirdetés

Letícia királynő: stílusos ruhában jelent meg a hűtlenségi pletykák ellenére

Lila lázban ég Letícia királynő. A közte és Fülöp király között kialakult feszült hangulatot pedig elhomlyosítja a megjelenésével.

A spanyol királyi pár, Leticia és Fülöp körül hetek óta a hűtlenségi pletykákról szólnak a hírek. A legutóbbi, kedd esti megjelenésével azonban a stíluskirálynő hadat üzent a pletykáknak - méghozzá egy izgalmas színválasztással. Június 11-én a spanyol uralkodó volt a díszvendég a spanyol Santander bank szociális projektjeinek bejelentésén Madridban. Letícia nemcsak hallgatóként vett részt az eseményen, fel is szólalt a színpadon. Az egykori újságírónő azonban nemcsak szavaival, hanem az öltözékével is lenyűgözte a közönséget.

Mindenkit lenyűgözött ezzel a szettel a királynő.
Mindenkit lenyűgözött ezzel a szettel a királynő. Profimedia/RedDot

Letizia erre az alkalomra a nyár trendszínét, a lilát választotta. Az 51 éves királynő megjelenéséhez egy túlméretezett blézert választott, amelyhez egy hozzá illő nadrágot viselt. A sportos-elegáns megjelenés teljessé tételéhez pedig felvette azt a fehér sportcipőt, amit már tucatnyi alkalommal alkalommal láthattunk rajta az elmúlt hetekben. A kétgyermekes anyuka az outfitet diszkrét arany fülbevalóval és természetes sminkkel tette tökéletessé.

Mennyibe került a szett?

Hivatkozás másolása

A spanyol Bleis Madrid márkától származó nadrágkosztüm körülbelül 680 euróért, azaz 268 ezer forintért kapható. A blézer 425 euróba, azaz 167 ezer forintba, a nadrág pedig 255 euróba, azaz 100 ezer forintba kerül. A VivoBarefoot sportos edzőcipőjéért 175 eurót, azaz 69 ezer forintot kérnek.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés