Hirdetés
Hirdetés

Saját döntés: 9 éve él szex nélkül Lenny Kravitz

A 60 áves rocksztár, Lenny Kravitz nők millióinak a bálványa, mégis, a kockahasú zenész állítólag egy éve szenved szexhiánytól.

A New York-i születésű sztár Franciaország, a Bahamák és Brazília között ingázik, és amikor a szűk bőrnadrágjában lép fel, a nők általában megvadulnak a koncertjein. Sokan álmodoznak róla, de - mint ahogy amost kiderült - hiába. Lenny a Guardiannek adott interjújában árulta el, hogy kilenc éve nem volt komoly kapcsolata - és így szex sem. Arra a kérdésre, hogy komolyan gondolta-e, amikor egyszer azt mondta, hogy cölibátusban akar maradni, amíg meg nem találja az igazit, komolyan válaszolt: „Igen. Ez egy spirituális dolog”. Azt sem titkolta, szeretne kapcsolatot, de nem könnyű a helyzet.„Nagyon megragadtam a szokásaimban és az életmódomban”.

Korábban egyszer már állította azt, hogy 2005 és 2008 között haosnló módon élt, ám akkor kiderült, ez nem igaz. Mindenesetre most hivatalosan is szingli, bár sokan lennének, akik szívesen meghódítanák őt. Mint ahogyan azt a nagy szerelme, Lisa Bonet is tette, akivel 1987 és 1993 között volt házas, és egy lányuk is született, a 35 éves Zoë Kravitz. Ugyanakkor az sem titok, a pletykák szerint a 60 éves Lennynek az elmúlt években olyan hírességekkel volt viszonya, mint Madonna, Kylie Minogue és Napomi Campbell.

Lenny azonban már évek óta látszólag inkább csak énekel a szerelemről énekel - erről olyan dalok tanúskodnak, mint a Let Love Rule, a Love Love Love Love, és az I Believe In Love Again. S hogy miylen álmai nője? "Többnek kell lennie, mint egy gyönyörű testnek" - magyarázta a zenész a Maxim című férfimagazinban 2008-ban, mert ő az elmét és lelket is vizsgálja.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés