Hirdetés
Hirdetés

WC-papír ruhában villantott Heidi Klum bombázó lánya - Fotó

A Topmodell leszek német verziója jövőre ünnepli a 20. évfordulóját. a műsort már forgatják és Heidi Klum lánya is részt vesz benne.

Míg az 51 éves Heidi Klum már egy instagramos kérdezz-feleleken keresztül tudatta, hogy lánya 2025-ben is részt vesz a modellkereső műsorban, addig a 20 éves Leni most a saját közösségi oldalán adott egy kis betekintést a kulisszák mögé. A fiatal bombázó több képet is posztolt a Lever Couture divatmárka egy igencsak szokatlan ruhájában. A finom fehér anyag elegánsan öleli körbe Leni testét, és néhány pikáns részletet is megmutat belőle. „Az álomruhámat viselem a Germany's Next Top Model forgatásán” - lelkendezett a posztjában.

Húsz éve indult a modellkereső műsor, 20 éve született Leni Klum.
Húsz éve indult a modellkereső műsor, 20 éve született Leni Klum. Instagram/leniklum

Az 1,8 millió követőjének többsége is el van ragadtatva a szokatlan ruhától. Egyikük azt írta: „Ó, Istenem, olyan lélegzetelállítóan gyönyörű!”. Vannak azonban olyanok is, akiket nem győzött meg ennyire. „WC-papírra emlékeztet” - írta egy másik. S hogy mennyire vált eggyé Leni és a Topmodell leszek című műsor? Nos, Heidi lánya már az első évadokban is ott volt a színfalak mögött, egy babakocsiban. Sőt, a forgatásokban sokszor azért tartottak szünetet, mert Heidi megszoptatta őt.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés