Hirdetés
Hirdetés

Ezt muszáj volt? Amit a nő a kutyájával tett, sokkolja a világot - Videó

Úgy tűnik, az állatok humanizálása nem ismer határokat. Ez a kuttyatulajdonos sokaknál kiverte a biztosítékot.

A Diem nevű kutyatulajdonosnak közel félmillió követője van a TikTok-on, ahová a kutyáiról posztol rendszeresen videókat. Ott jelent meg az a felvétel, ami sokaknál betette a kaput. A kutyusa csupasz pocakjára egy tetoválást készített. Elmondása szerint egy kutyáknak nyitott pékségben vásárolta a matricát, azaz nem igazi tetkóról van szó, azaz nem varrták ki az ebet. Ennek ellenére fel kell tenni a kérdést: valóban szükséges volt-e egy rajzfilmkutya fekete körvonalait nyomtatni kiskutyája meztelen hasára

Az állatorvos válasza: nem

Hivatkozás másolása

A Newsweek kutyatetkókról szóló kérdésére Linda Simon azt válaszolta, hogy gyakran látott már ideiglenes tetoválásokat állatokon, és hogy a kutyatulajdonosok manapság még a négylábúak körmét is kifestik vagy a bundájukat színezik, de szerinte mindez már túl megy azon a bizonyos ponton. Hiszen ha a kutyák lenyalják a műtetoválásokat, potenciálisan lenyelhetik a bennük lévő vegyi anyagokat, és megbetegedhetnek, viszkethetnek, vagy a bőrük is begyulladhat. Ugyanakkor hozzátette: a menhelyi kutyáknál azonaban gyakori, hogy tetoválva vannak. Sokszor így jelölik meg őket ivartalanítottként az orvos szerint.

Diem eközben hangsúlyozta, hogy a kiskutyáját növényi alapú tintával díszítette. Az eredményt a TikTok-on mutatta be követőinek és több millió kattintás lett a "jutalma". Amikor kókuszolaj és egy rongy segítségével eltávolította a kis fickó tetoválását, körülbelül 17 ezren nézték élőben.

Címlapfotó: TikTok/pawrudd

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés