Hirdetés
Hirdetés

Állatmentők követték a kóbor kutyát: aztán olyan felfedezést tettek, ami sokkolta őket - Videó

Egy szokatlan szuka kutyusra figyeltek fel a "Love Furry Friends" állatvédő, miközben az utcát járták, hogy rászoruló kutyákat etessenek.

Már messziről szemet szúrt a szakavatott szemeknek, hogy a kuytus emlői az átlagosnál jóval nagyobbak, így tudták akárhogy lesz, megpróbálják követni őt, hogy megtalálják a vackát. Nos, a kutya a hideg tél miatti jégtakarónak köszönhetően talált szállást egy szigeten. Az állatvédők megdöbbentek, mert tudták, hogy ott semmi esélyük nincs a túlélésre. Amint a sziget körüli jég eltűnik, a kutyusok ott ragadnak és éhen halnak. Másnap így már felkészülten mentek vissza, hogy megmentsék a családot.

Másnap mind a négy kölyökkutya, mind az anyjuk megpróbált elmenekülni az állatmentőik elől. Végül csak egy védőhálóval segítségével tudták befogni őket. Mindnyájan kan kutyusok voltak, és félelelmtől reszketve bújtak az anyjukhoz a menhelyen is. Az anyakutyát Alice-nek nevezték el, a kölyköket pedig így: Brownie, Dark, Lenya és Kuzya. Két héttel később a kölykök megkapták a szükséges oltásokat, anyukájukat pedig ivartalanították.

Az állatmentők egy 12 perces videót forgattak a kutyák megmentéséről, azóta pedig az is iderült, hogy a kutyusokat ezt követően alaposan kikozmetikázták, hogy új gazdikat találjanak nekik.

Címlapfotó: YouTube/Love Furry Friends

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés