Hirdetés
Hirdetés

Sokkolja a világot: 30 évesen hunyt el a népszerű színész

Férje jelenlétében, váratlanul hunyt el Mike Heslin. A tehetséges színész, rendező és író halálhírét Scotty Dynamo az Instagram-fiókján jelentette be, ahol meg is osztott egyképet az elhunyt párjáról. "Július 2-án a férjem, legjobb barátom és lelki társam egy hétig tartó küzdelem után a kórházban, váratlan szívelégtelenségben elhunyt" - írta a férfi. Az orvosok értetlenül álltak az eset előtt, hiszen Mike Heslin egészségesnek és fiatalnak számított: "Michael fiatal volt, tökéletes egészségnek örvendett, és az orvosoknak nincs magyarázatuk arra, hogy mi történt" - tette hozzá.

Díjeső és könnyek

Hivatkozás másolása

Mike Heslin a "Lioness" című sorozatban játszott, és olyan projektekkel szerzett magának hírnevet, mint például a "In Their Shoes: A Journey to Homelessness" és a "The Influencers" című filmek. Nemcsak a kamerák előtt tevékenykedett, a színfalak mögött is sikereket ünnepelt. A "Happy Halloween" című horror rövidfilmjével elnyerte a "Legjobb új rendező" díját, a film pedig öt díjat nyert a hollywoodi Blood Horror Fesztiválon.

A színész halálának híre gyorsan elterjedt a közösségi médiában, ahol kollégák és rajongók fejezték ki gyászukat és részvétüket. Férje is talál érzelmes szavakkal búcsúzott tőle: "Michael, a veled való találkozás volt a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Te vagy az én világom. Te vagy a mindenem. Amikor éreztem, hogy veszed az utolsó lélegzeted, a szívem millió darabra tört" - írta.

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés