Hirdetés
Hirdetés

A legszebb rendőrlányként lett ismert Adri - Tévésztár lesz

"Németország legszebb rendőrnőjeként" vált híressé Koleszár Adrienne, majd influenszer karrierbe kezdett.

Az egyenruha és a bikinis posztok azonban nem fért meg egymás mellett és a 39 éves Adrinak ezt a felettesei is jelezték. Ő szabadságra ment, majd néhány hónap utazgatás után döntött, marad inkább influenszer. A rajongóinak a száma azóta is rohamosan nő, ő pedig bátran mutatja meg magát úgy, ahogy született. Így a betegségeit és a teste "tökéletlenségét" is bátran felvállalja. Most azonban sokan meglepődtek: Adri újra rendőr egyenruhában bukkant fel a közösségi oldalain. 

Koleszár Adrienne-t Némertország legszexibb rendőrnőjének kiáltották ki.
Koleszár Adrienne-t Némertország legszexibb rendőrnőjének kiáltották ki. Instagram/adrienne_koleszar

Nos, Koleszár Adrienne valóban újra rendőrnő, de csak a tévében: a Bild.de információi szerint május 13-tól egy délutáni műsorban tűnik fel. Alena Koch főfelügyelőként láthatjuk majd a képernyőn. "Igen, újra rendőrnő vagyok" - árulta el Adrienne 500 ezer követőjének az Instagramon, majd hozzátette: "Nagyon szerettem ezt a munkát." Ugyanakkor azt is elmondta, kizárt, hogy egyszer tényleg újra rendőr lesz. Dupla porckorong-csúszása miatt erre nem is lenne ma már lehetősége.

"Néha nagyon sajnálom ezt. Komolyan mondom, nagyon szerettem ezt a munkát" - mondta, és megjegyezte: jó újra egyenruhában. A szőke influenszer 2019-ben mondott fel a szászországi rendőrfelügyelői állásából, azóta online reklámszerződésekkel keresi a kenyerét, utazgat a világban és szorgalmasan edz. A gazemberek ellen csak így lehet esélye a képernyőn is.

Címlapfotó: Instagram/adrienne_koleszar

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés