Hirdetés
Hirdetés

Autó hajtott egy körömstúdió kirakatába: Emilia, egy rendőrnő az áldozat - Fotók

Szeptemberben ment hozzá a szerelméhez, borzasztó halált halt.


A New York Post híre szerin egy láthatóan ittas kisbuszsofőr rohant bele a körömszalon kirakatába, négy ember halt meg, köztük egy rendőrnő, Emilia Rennhack. További kilenc ember sérült meg, közülük ketten súlyosan. A sérültek között van egy 12 éves kislány is. A balesetet okozó sofőr, Steven Schwally állítólag az autójából kiabált az emberekkel, mielőtt megtörtént a baj. A rendőrség szerint nagy sebességgel hajtott át a bevásárlóközpont parkolóján, majd délután fél öt körül autójával betörte a körömszalon bejárati ajtaját

Néhány hónaja ment férjhez, párja tragikus baleset miatt vesztette el szerelmét.
Néhány hónaja ment férjhez, párja tragikus baleset miatt vesztette el szerelmét. Facebook/EmiliaRennhack

A mennyezet egy része beszakadt, mindenütt üvegszilánkok hevertek, a pedikűrös székek pedig mind felborultak. Ami különösen tragikus: Emília néhány hónapja ment csak férjhez. Azóta az is kiderült, nem ez volt az első, hogy Steven Schwallynak ittasan vezetett. Már 2014 áprilisában is bűnösnek vallotta magát alkoholos befolyásoltság alatt történő vezetésben, amiért bevonták a jogosítványát. Bátyja szerint többször is előfordult ez, és már felfüggesztett büntetést is kapott, amiért megtagadta a szondáztatást.

Kollégák, barátok búcsúznak Emiliatól.
Kollégák, barátok búcsúznak Emiliatól. Facebook/DanamarieLandolfi

Egy közeli üzlet vezetője, aki Bobby néven mutatkozott be, elmondta, hogy hallotta, amint egy nő kiabál a sofőrrel, miután a parkolóban majdnem elütötték. Tíz másodperccel később az autó a körömszalonba csapódott. Schwallyt letartóztatták, és ittas vezetéssel vádolták meg. Feltehetően szigorú büntetésre számíthat.

Címlapfotó: Facebook/Emilia Rennhack

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés