Hirdetés
Hirdetés

Sikeres modell lett a Kinder-csoki kisfiúja - Így néz ki ma

56 évvel ezelőtt, 1968-ban jelent meg a piacon az apró szelet, amit mindig is dobozba csomagolva árultak.

A "Kinder Schokolade" több mint fél évszázada édesíti meg az emberek életét, ez idő alatt a csomagolásán szereplő kisfiút többször is lecserélték. Legutóbb 2019-ben "távozott" az a kisfiú, akinek az érkezése hatalmas vihart kavart világszerte. "Away with Kevin", azaz "Távozzon Kevin" néven indult kampány, pedig nem is ez volt a neve, hiszen Josh Batesonnak hívták és 2005-től szerepelt az édességen. Azóta igencsak megváltozott.

Imádja a luxust, egyetemet végzett és modellként is sikeres.
Imádja a luxust, egyetemet végzett és modellként is sikeres. Instagram/joshbateson

Jövőre már 20 éve lesz, hogy megjelent  róla készült kép a dobozon, az Angliából számazó Josh Bateson az iskola elvégzése után az angliai Loughborough-ban tanult politikát és nemzetközi kapcsolatokat. Azóta már le is diplomázott, de már az egyetemi évei alatt is igyekezett megmutatni, nem szereti az átlagos dolgokat. A luxus iránti vonzalmát képtelen volt, talán nem is akarta elhallgatni. Luxusnyaralások, luxusóra  - a jelek szerintJosh számára az élet azóta is édes.

Közel 100 ezren követik, igaz, évek óta nem posztolt.
Közel 100 ezren követik, igaz, évek óta nem posztolt. Instagram/joshbateson

A tanulmányai mellett beindult Josh modellkarrierje is, korábban már a "Frey" nevű brit luxus fehérneműmárka kampányarca is volt, az Instagram-oldlaát pedig azóta is folyamatosan építi. És látszólag és a szerelem is tátalált. A Shannon nevű lánnyal nemrég posztolt először közös képet.

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés