Hirdetés
Hirdetés

Kim Kardashian hajszínt váltott- Videó

Mostanában a reality sztártól volt hangos a sajtó, viszont nem éppen szépség és divat témában, hanem a Taylor Swift botránya kapcsán.

Már néhány napja megy a találgatás a neten Kim frizurájával kapcsolatban, ugyanis a reality sztárt lefotózták egy baseball sapi alól kilógó csibesárga hajjal, amikor felkapta a fiát a suliból. A Kardashian lányok, amúgy nagyon szeretnek parókákat viselni és most Kim a szőkülésről semmit nem posztolt, szóval valójában eddig nem volt biztos a dolog.

Most, viszont a fodrásza, Chris Appleton osztott meg egy videót amiben Kim újra platina szőke. Szóval a sárga állapot a szőkítés egyik fázisa lehetett.

A kommentelők most egybehangzóan azt állítják, hogy már megint a MET-gála miatt váltott hajszínt pont, mint két éve, amikor Marilyn Monroe ruhájában ment az eseményre. Persze néhány netes troll még most is a Tyalor drámához köti a dolgot és rosszindulatúan azt állítják, hogy Kim így próbálja elterelni a figyelmet a botrányról, mert a sajtóban nagyot robban, amikor szőkére vált...

Nyitókép: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés