Hirdetés
Hirdetés

Aggasztó részlet árulja el, milyen gyenge Katalin hercegnő valójában - Videó

Katalin hercegnő mindenki lenyűgözött a "Trooping the Colour" ünnepségen. Egy jelenetből azonban kiderül, hogy ez a részvétel hihetetlenül sok erőfeszítésébe került.

Közel hat hónap után először jelent meg újra a nyilvánosság előtt Katalin hercegnő. A királyi család 42 éves tagját rákbetegsége miatt kezelik hetek óta, mindezek ellenére szombaton sugárzó mosollyal az arcán jelent meg a "Trooping the Colour" felvonuláson. Egy fekete-fehér szettet viselt, egy hozzá illő kalappal. Ez az az esemény, ahol gárdisták kíséretében vonul fel a királyi család, és amit Katalin apósa, III. Károly király tiszteletére rendeztek. Az első képek a hercegnőről nem sokkal 11 óra után készültek. Egy állami limuzinban lehetett látni. Mellette ült fia, György herceg (10). Férje, Vilmos herceg (41) a hátsó ülésen foglalt helyet. Nem sokkal később azonban kiderült, a ceremónia megviselte a hercegnőt.

Családja körében nézte a parádét Katalin, aztán váratlan dolog történt.
Családja körében nézte a parádét Katalin, aztán váratlan dolog történt. Profimedia/RedDot

Katalin és a családja az erkélyről nézte végig a felvonuló lovasokat. A 42 éves hercegnő kezdetben három gyermeke, György (10), Sarolta (9) és Lajos (6) mellett állt. De aztán egy karosszéket hoztak neki. kkor már le kellett ülnie és a mosoly is hamar eltűnt az arcáról. De péntek esti nyilatkozatában is világossá tette, hogy még nincs túl a nehezén. Még mindig kezelik, és vannak jó és rosszabb napjai. A nyilvánosság elé való visszatérése pedig nem jelenti azt, hogy visszatér a napi rutinhoz, a találkozókhoz, fogadásokhoz vagy akár az utazásokhoz.

Hogy Katalin részt vesz-e és mikor vesz részt további hivatalos eseményeken, azt a saját belátása szerint és az orvosaival szorosan egyeztetve fogja eldönteni.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés