Hirdetés
Hirdetés

A farmerjával teremt trendet J-Lo - Így viseld, ha bevállalod

Az örökifjú díva most egy különleges trendre hívja fel a figyelmet - úgy, hogy ő maga viseli.

Jennifer Lopez nagyjából minden aktuális divattrendet kipróbál évtizedek óta, legyen szó egy elegáns nyári ruháról vagy egy tökéletesen szabott kabátról a hideg hónapokra - ő egy igazi divatkirálynő. De amit már kijelenthetünk: 2024 a múltbéli trendek nagy visszatérésének éve. És már az sem kérdés, hogy J-Lo esetében egyet jelent azzal, hogy bőszárú, túlméretezett farmereket visel. Mindezt ráadásul egy falatnyi, hasvillantós pulóverrel, a táska meg már csak hab a tortán.

Egy zöld crop toppal viselte J-Lo az XXL farmerét az első nap...
Egy zöld crop toppal viselte J-Lo az XXL farmerét az első nap... Profimedia/RedDot

J-Lo láthatóan nem tud betelni ezzel a stíluskombinációval, mert egymás után két napon is ugyanabban a farmerben és Uggsban sétált New York utcáin. És ismét egy szűk felsőt vett fel hozzá, másodszor azonban egy fehér garbót választott, amelyet a nadrágjába bújtatott. És a táskáját is átpakolta.

...majd másnap ugyanebben tűnt fel. Még a cipőjét sem cserélte le.
...majd másnap ugyanebben tűnt fel. Még a cipőjét sem cserélte le. Profimedia/RedDot

Hogyan viseld stílusosan?

Hivatkozás másolása

Ha vannak aggályaid, hogy neked nem áll majd jól ez a stílus, néhány tippet fogadj meg J-Lo-tól. Három dologra ügyelj! Egy vastagtalpú cipő ideális választás, hogy a sziluetted ne nyomja össze ez a méretes nadrág, és hosszítja a lábaidat is. Érdemes egy szűk felsőt választanod, és egy színben hozzáillő táskát. Így lesz tökéletes a szetted.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés