Hirdetés
Hirdetés

Szakértő állítja: PR-célokra használja a szakítási pletykákat J-Lo

Íme a következő felvonás, ami Jennifer Lopez és Ben Affleck szakítását illeti.

Ben Affleck szomorú bociszemekkel rohangál Los Angelesben, Jennifer Lopez mindenhol egyedül bukkan fel: egy ideje úgy tűnik, hogy az énekesnőnek és a színésznek komoly házassági problémái vannak. A pár, akik 2021-ben, mintegy 18 év után jött össze, eljegyezték egymást majd egy álomesküvőn örök hűséget is fogadtak egymásnak, a pletykák szerint tényleg a szétválás nehéz szakaszában jár már. Legutóbbi hír szerint a közös otthonukat is árulják azóta. Sőt, már a jegygyűrűiket sem viseli, csak néha-néha.

Hátsó szándék

Hivatkozás másolása

Egy neve elhallgatását kérő bennfentes szerint J-Lo most nem akármilyen módon csinál pénzt, feltehetően milliókat a pletykáklból. Az énekesnőnek most több projektje is fut párhuzamosan, köztük a Netflix új filmje, az Atlas is. Ő pedig igyekszik a figyelmet ezek felé irányítani - mint ahogyan arról a bennfentesek most a Dailymailnek. Az egyikük szerint: „Jennifer nem mondott semmit a szakítási pletykákról, miközben új filmje, az Atlas sajtókörútján volt. Mert ha az emberek beszélnek rólad, az jó reklám lehet. De most már látja, hogy Ben nem örült neki" - mondta a párhoz közeli forrás.

Ugyanakkor most állítólag minden jel arra mutat, hogy a sztárpár mágis kibékülhet. Lopeznek a hírek szerint eltökélt szándéka, hogy megmentse a házasságát Affleckkel.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés