Hirdetés
Hirdetés

Sztárok is környékezik ezt a szexi Insta-modellt - De van egy kis gond vele

Július elején egy videóval kezdte az Insta-karrierjét, a követőinek a száma azóta is rohamosan nő.

Egy spanyol ügynökségnek dolgozik, nincsenek sztárallűrjei és Barcelona a székhelye. Ennyit már most ki lehet jelenteni arról az Insta-modellről, aki alig 5 hónapja építi a karrirjét a közösségi térben. Szép számban vannak már rajongói is, amit feltehetően a tökéletes alakjának, a profi képeinek és a ritkaság számba menő rózsaszín hajának köszönhet. Aitana Lopez ugyanakkor máris körülbelül 10 ezer eurót, azaz közel 4 millió forintot keres az ügynökségének havonta.

172 ezren követik cikkünk írásakor, a net egyik legnagyobb szenzációja Aitana.
172 ezren követik cikkünk írásakor, a net egyik legnagyobb szenzációja Aitana. Instagram/fit_aitana

De akkor mi a gond a lánnyal?

Hivatkozás másolása

Nos, Aitana nem létezik. A mesterséges inttelingencia alkotta meg, és ezt egy percig sem titkolják a készítői. Az Instagram oldalán a bemutatkozásából is egyértelműen kiderül. A jelek szerint azonban nem mindenki számára. Az őt megalkotó úgynökség közölte, folyamatosan kapja a randi megkereséseket, sőt, már volt egy ismert színész is, aki megkörnyékezte őt ilyen módon.  Persze, vannak olyanok is, akik élesen bírálják ezt az "átverést".

Nem igaz, a mesterséges intelligencia alkotta.
Nem igaz, a mesterséges intelligencia alkotta. Instagram/fit_aitana

Vannak ugyanis, akik szerint ez a fajta tökéletesség más, élő emberek önértékelését is rombolhatja. De az ügynökséget ez hidegen hagyja, máris készül a második a mesterséges intelligencia által létrehozott modelljük, akire hasonló sikerek várnak szerintük.

Címlapfotó: Instagram/fit_aitana

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés