Hirdetés
Hirdetés

"Csak egy melltartó" - Meglepő vallomás a szexi influenszer-ikerlányoktól

Az amerikai Brigette és Danielle Pheloung meglepő vallomást tett.

A 27 éves Danielle Pheloung és ikertestvére, Brigette imádnak modellkedni, és a fotózás iránti szeretetük mellett a ruhatáruk is közös. A testvérek ezt nemrég a „Gals on the Go” című podcastben árulták el. Amikor ugyanis arról kérdezték őket, milyen volt ikrekként felnőni, a lányok elárulták, mindent megosztanak egymással. Egészen a mai napig! A „mindent” Brigette és Danielle szó szerint érti, még az alsóneműjük is közös.

Mindkettőjüknek van egy közös fiókja, amiből kedvükre válogathattak. Ez azonban időről időre vitát vált ki! Danielle bevallotta, hogy „csak egy” bőrszínű melltartójuk van, amiért időről időre meg kell küzdeniük. A kettes számú melltartó (fekete színben) általában a szekrényben marad. Mert a fekete nem illik a ruháikhoz. Egyébiránt nem is viselnek melltartót, szabadon járnak-kelnek.

Az intim leleplezés elég nagy port kavart, az ikrek ugyanis jól ismertek az Egyesült Államokban. Több millió követőjük van a TikTok-on, az Instagramon és más platformokon. A jelek szerint az, hogy közös a fehérnemájük, igencsak megosztotta őket. "Börtönbe velük" - írta egy kommentelő, remélhetőleg csak viccből.

Címlapfotó: TikTok/daniellepheloung/daniellephe

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés