Hirdetés
Hirdetés

Így lendülj túl a szakításon

Ha minden percben az exeden agyalsz, akkor még fel kell dolgoznod a szakítást. Hoztunk néhány tippet, ami segít feldolgozni és lezárni a kapcsolatot:

Ne nyomd el az érzéseidet: Ne próbáld meg elfojtani, vagy figyelmen kívül hagyni az érzéseidet. Ez hosszú távon csak megnehezít a feldolgozást.

Fizikai és digitális távolság: Próbálj meg távol maradni az exedtől, beleértve a közösségi médiát is. Az állandó emlékeztetők csak nehezítik a gyógyulást.

Töröld a kapcsolatot: Töröld az exed számát a telefonodból, és ne nézegesd a közös fotóitokat. Ez segít a továbblépésben.

Barátok és család: Fordulj olyan emberekhez, akik támogatnak és meghallgatnak. Beszélgetés a közeli barátokkal, vagy családtagokkal segíthet enyhíteni a fájdalmat.

Terápia: Ha úgy érzed, hogy nehéz egyedül megbirkózni a szakítással, fontold meg, hogy szakemberhez fordulj. Egy terapeuta segíthet feldolgozni az érzéseidet és új perspektívát adhat.

Testmozgás: A fizikai aktivitás, például a futás, jóga vagy akár egy egyszerű séta, segíthet csökkenteni a stresszt és javítani a hangulatodat.

Egészséges étkezés: Ügyelj arra, hogy megfelelően táplálkozz. A jó minőségű ételek segítenek fenntartani az energiaszintedet és javítják a közérzetedet.

Alvás: Az alvás kulcsfontosságú az érzelmi és fizikai gyógyulásban.

Türelem: Ne sürgesd a gyógyulást. A szakítás utáni gyógyulás időt igényel, és mindenkinek saját tempója van.

Lassú újrakezdés: Ne siess bele egy új kapcsolatba. Adj magadnak időt, hogy feldolgozd a régi kapcsolatot és újra felépítsd önmagad.

nyitókép: 123rf.com

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés