Hirdetés
Hirdetés

Így készíthetsz hő nélkül hullámokat

A hő nélküli hajformázás nagyszerű módja annak, hogy megőrizd a hajad egészségét, miközben stílusos és rendezett frizurát készítesz. Íme néhány módszer és tipp a hő nélküli hajformázáshoz:

1. Fonatok

Laza hullámok: Szedd szét  a hajad több részre, és fond be laza fonatokba, majd hagyd megszáradni, vagy aludj benne. Reggel bontsd ki a fonatokat, és lazítsd meg az ujjaddal a hullámokat.

Apró fonatok: Készíts több apró fonatot, hogy kisebb, texturált hullámokat kapj. Ideális lehet, ha szorosabb hullámokat szeretnél.

2. Hajcsavarók

Szivacshajcsavarók: Tekerd fel a nedves hajat szivacshajcsavarókra, és hagyd megszáradni. A szivacsok puhák, így aludni is kényelmes bennük.

Műanyag, vagy velúr hajcsavarók: Ezek is jól működnek, különösen, ha szorosabb göndörséget szeretnél.

3. Fejpántos módszer

Fejpántos hullámok: Helyezz egy fejpántot a fejed köré, és tekerd a nedves hajad a fejpánt köré szakaszonként. Hagyd megszáradni vagy aludj benne, majd bontsd ki a hajad, hogy lágy hullámokat kapj.

4. Papírtörlő, vagy textil csíkok

Papírtörlő csíkok: Tépj vagy vágj papírtörlő csíkokat, és tekerd a nedves hajad ezekre. Rögzítsd csomóval, majd hagyd megszáradni.

Textil csíkok: Használhatsz puha textil csíkokat is, amelyek hasonló módon működnek, de kíméletesebbek a hajhoz.

5. Csavarás és rögzítés

Csavarás: Csavard meg a nedves hajad kisebb részekre osztva, majd rögzítsd csatokkal. Hagyd megszáradni, vagy aludj benne, és reggel lazítsd meg a csavarásokat.

6. Hajhab és formázó termékek

Hajhab: Vigyél fel hajhabot a nedves hajra, majd használj egy fésűt vagy az ujjaidat, hogy eloszlasd. Hagyd a hajad természetesen megszáradni, hogy volument és textúrát adj neki.

Tengeri só spray: Használj tengeri só spray-t nedves vagy száraz hajra, hogy természetes hullámokat és textúrát kapj.

nyitókép:123rf.com

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés