Hirdetés
Hirdetés

Így előzd meg a korrektorod ráncosító hatását

Biztosan ismerős  szitu, hogy egy új korrektorral kísérletezel és beül a szem alatti kis ráncokba, vagy éppen a fedése nem megfelelő. Rengeteg praktika van, amivel javíthatsz a végső eredményen. Először is a legfontosabb a megfelelő hidratálás a szemek környékén és így a korrektor is jobban fog mutatni. 

Az utóbbi időben szinte az összes makeup guru a szivacs helyett kizárólag ecsettel viszi fel a korrektort. Így te tudod meghatározni a termék fedését, ugyanis az ecset nem szívja meg magát.

A korrektor fajtáján is sok múlik, olyan a helyzet, mint az alapozóknál: megtalálhatóak matt, illetve fényes fedésűek. A matt általában szárít, míg a fényesből rengeteg hidratáló verzió kapható.

Persze a púder is elengedhetetlen része a jó korrektorozásnak, próbálkozhatsz több fajtával, de talán a banana powder egy olyan termék, ami szinte mindenkinek beválik és még egy kicsit világosít is.

A szem alatti kis ráncoskákkal pedig gyakorlatilag semmit sem tudsz kezdeni, hogy tartósan megszűnjenek, ez nem a kor miatt alakul ki, szinte minden embernek van ilyen és egy természetes jelenség.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés