Hirdetés
Hirdetés

Így éld túl az ünnepeket, ha szingi vagy

Ebben az időszakban különösen rossz érzés lehet néhányunknak, ha éppen szingli. Eljött a bekuckózás és a hosszú Netflix maratonok ideje, ami egyedül egy picit uncsi lehet. Viszont egyáltalán nem kell ezen sopánkodnod, szuper ötleteket szedtünk össze, hogy párkapcsolat nélkül is vidáman teljenek az ünnepek!

Költs magadra!

Így, hogy nem kell a párodnak valami iszonyat drága ajándékot venned, nyugodtan kényeztetheted magadat luxus cuccokkal. Szabadulj be egy drogériába és pakold meg a kosarad wellness cuccokkal és tarts egy csajos beauty napot!

Vicces Szilveszter

A szilveszteri buliban pedig nyugodtan dobj be néhány szingli babonás szokást, mint például a szőlő evés az asztal alatt!

Egész nap melegítőben

Most nem kell a párod időbeosztásához alkalmazkodnod, ezért nyugodtan tarthatsz olyan napokat, amikor smink nélkül melegítőben flangálsz. Sőt, megúszod a párod rokonainak látogatását is, ami néhány esetben eléggé jó hír lehet...

Egyél, amit szeretnél

Végül pedig, senkinek az ízléséhez, vagy étrendjéhez sem kell alkalmazkodnod, amikor egyedül vagy otthon, szóval megfőzheted a kedvenc ételeidet.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés