Hirdetés
Hirdetés

Holtan találtak egy 27 éves lányt egy söröző mosdójában

Sokkot az ausztráliai Sydneyben! Holtan találtak egy fiatal nőt egy söröző vécéjében.

A Daily Telegraph beszámolója szerint Savana Calvo holttestét múlt szerdán, helyi idő szerint 23.30-kor találták meg a Wilson Street-i Young Henrys - Craft Brewery and Tasting Barban, egy valószínűleg „részeges este” után. A halál okát még nem sikerült egyértelműen megállapítani, a jelentés szerint azonban a rendőrség nem talált gyanús körülményeket a fiatal lány halálával kapcsolatban. Calvo édesapja, Daniel azonban más véleményen van, ő azt mondja, sokan fenyegették és zaklatták a lányt a halála előtt.

Gyönyörű és fiatal lány volt, tragikus véget ért az élete.
Gyönyörű és fiatal lány volt, tragikus véget ért az élete. Facebook/Savana Calvo

„Apaként tisztában voltam vele, hogy zaklatják és fenyegetik, és megpróbáltam közbelépni. Nagyon közel álltunk egymáshoz, de a lányok csak korlátozottan mondják el a szüleiknek” - mondja Daniel. Majd így folytatja: „Egyre több minden derül ki: kétes fiatal srácokkal volt dolga, adósságai voltak, és egészen a múlt hétig több halálos fenyegetést is kapott”. A „Gofundme” adománygyűjtő oldalon azt írták, a lány nem sokkal a halála előtt „nehéz időszakon” ment keresztül.

A család anyagi tehermentesítésére és a temetési költségek fedezésére  eddig több mint 34 ezer eurónak, azaz 12 és félmillió forintnak megfelelő összeget gyűjtöttek össze.

Címlapfotó: Facebook/Savana Calvo

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés