Hirdetés
Hirdetés

Különös videó: az otthonában evez a férfi, miközben a vihar végigsöpör Floridán

Egy férfi kajakkal evez a nappalijában...

A vihar csütörtökön váratlanul érte az amerikai Florida államot, és sok lakost felkészületlenül ért. Matthew Heller, egy TikTok-felhasználó arról számolt be, hogy a Helene névre keresztelt hurrikán őt is váratlanul lepte meg az otthonában, hiszen a semmiből jött. A közösségi oldalán közzétett videóban dokumentálta az emelkedő vizet, és gyorsan cselekedett: felkapott egy kajakot, és beleült, hogy menedéket találjon a házába a nyomuló víz elől. „A kajak volt a vésztervem arra az esetre, ha túl veszélyes lenne, hogy biztonságban kijussunk” - mondta Heller a CNN-nek.




A videót a kép alatti linken találod!
A videót a kép alatti linken találod! TikTok/LIVE mattfromhornblasters.com

Becslései szerint a víz körülbelül 1,20 méter magasra emelkedett, amikor beáramlott a házába - ez a legsúlyosabb áradás, amit valaha tapasztalt. Egy másik videón megmutatta az áradás mértékét is: a garázson keresztül ömlött be a házba a piszkos víz, amikor az ajtót is kinyitotta. Miután újra becsukta a garázsajtót, Heller bemutatta, hogyan jutott be a víz a házba az ajtókeret repedésein keresztül, valamint egy hátsó szobán keresztül

Videó a ké alatti linken!
Videó a ké alatti linken! TikTok/LIVE mattfromhornblasters.com

A hatóságok korábban figyelmeztettek, hogy a viharos árhullámok elérhetik a 1,5-2,4 méteres magasságot. A Helene több millió embert hagyott áram nélkül, és legalább három ember életét követelte.

Címlapfotó: TikTok/LIVE mattfromhornblasters.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés