Hirdetés
Hirdetés

Hátborzongató felfedezést tett a nő a nyilvános WC-ben: azonnal riasztotta a rendőrséget

Nem a világ legnépszerűbb helyei a nyilvános vécék: ez a nő órákig tudna mesélni erről.

Ami a héten történt egy nővel az ausztráliai Goondiwindiben, azt az egész világ megemlegeti. Amikor belépett a nyilvános WC fülkéjébe, a vécéfedél fel volt hajtva. Így elég volt neki egy gyors pillantás a belsejébe és azonnal rá is csapta a fedelet és sikítva szaladt el. Majd azonnal tárcsázta a rendőrséget. Szerencsére hamar ki is értek a helyszínre és a látványról több képet is csináltak. Majd riasztották a "Wildlife Empire" nevű vadállatokra szakosodott mentőszolgálatot. A vécében ugyanis egy vöröshasú fekete vipera lapult.

"A rendőrség ezután órákig őrködött, várva, hogy odaérjek és elvigyem a kígyót" - mondta Tennille Bankes a Yahoo News Australia-nak. A kígyóbefogó egy zsákkal felfegyverkezve vette fel a harcot a hívatlan vendéggel. Bankes ugyanakkor azt is elárulta, sajnos ez nem egyedi eset, a vécében menedéket kereső hüllők nem ritkák Down Underben. "A problémát a hőség jelenti. Mindenhova elmennek vízért" - mondta.

Azt is hozzátette: az időjárás egyre kiszámíthatatlanabb. "Ez kibillentette a kígyókat az egyensúlyukból, és egész évben úton vannak, és már nem mennek el téli álomra" - mondta.

Címlapfotó: TikTok/wildlargrbi

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés