Hirdetés
Hirdetés

"Barátpír" - Harry és Vilmos határozza meg a legújabb sminktrendet

A királyi család tagjai, Meghan, Katalin és a többiek rendre befolyással vannak a trendekre. Most mégsem ők...


Mi Katalin hercegné titka, hogy mindig tökéletesen néz ki? Milyen szépségápolási termékeket használ Meghan Markle? Mi volt Erzsébet királynő protokollja, ami a rúzsokat illeti?  Ezeken a kérdéseken senki nem lepődik meg, ugyanis az elmúlt évtizedekben hozzászokott már a világ, hogy a királyi család tagjai a ruháikkal, szépségrutinjukkal is a hírek közé kerülnek. Sőt, ők maguk jelentős befolyással vannak a trendekre is. Most azonban teljesen váratlan helyről érkezik az új sminkhype - Harry és Vilmos háza tájáról.


"Barátpír" az új trend

Hivatkozás másolása

A "boyfriend blush" az új trend szerte a világban. A lényege a természetes megjelenés, ami csak azokra a területekre koncentrál az arcon, amelyek valóban rózsaszínűek. A hercegi testvérpár, Harry és Vilmos remek isnpiráció, igaz, nekik nem kellett a fiókba nyúlniuk, hogy így jelenjenek meg a világ előtt. Nekik ugyanis ez a természetes megjelenésük volt. Most pedig mindenki váratlanul ezt próbálja meg másolni és a TikTok-ok is ellepték a "boyfriend blush" videók.

Hogyan készítsük el?

Hivatkozás másolása

Talán emlékszel még egy korábbi, szintén népszerű nagymama-trükkre: egyszerűen csípd össze az arcodat, hogy lásd, hova való a pirosító. Nos, "barátpír" is hasonlóan működik. A pirosítót nagy felületen visszük fel az arcunkra, szinte háromszög alakban az arc közepétől a fül hegyéig és az állkapocs végéig. Ez elsőra soknak tűnhet, de az arcok sokszínűségének köszönhetően mindenkinél természetes hatást kelt majd.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés