Hirdetés
Hirdetés

Harry halott Vilmos számára - sosem lesz békülés

A királyi palota egyik bennfentese szerint a két herceg útjai örökre külön váltak.

A trónörökös Vilmos és öccse, Harry kapcsolata már évek óta egyértelműen megromlott. Számos pletyka jár körbe évek  óta a világban, miszerint Meghan lehet az oka a testvérek összeveszésének, ehhez jön még hozzá az is, hogy Harry állítólag féltékeny Vilmosra.

Menekülés Amerikába

Hivatkozás másolása

Körülbelül négy évvel ezelőtt Harry úgy döntött, hogy hátat fordít a királyi családnak, és feleségével, Meghan-nel együtt az Egyesült Államokba költözik. Ezt követte egy botrányos interjú Oprah Winfreynél, majd egy botrányos dokumentumfilm a Netflix-e, végül egy botrányos életrajzi könyv, a "Spare". Ez utóbbiból sem Károly király, sem Vilmos herceg nem jött ki túl jól. Harry a szövegben többször is ridegnek és unszimpatikusnak írja le a testvérét, a könyv pedig valószínűleg komoly válságba sodorta a királyi családot, hiszen részletes betekintést nyújt az életükbe.

Elárulta Harry-t

Hivatkozás másolása

Most a királyi család egyik bennfentese, Jennie Bond, aki korábban a BBC királyi tudósítója volt, a rádióban kijelentette: "Ami Vilmost illeti, Harry már nem létezik számára". Hozzátette: "Vilmos és Katalin teljesen elárulva érezte magát Harry memoárjai miatt. Nem beszélnek Harryvel és Meghannal, és most, hogy Katalin sebezhetőbb, mint valaha, nem is fogják elkezdeni". Harry pedig állítólag továbbra is próbálja megtalálni a módját, hogy újra közelebb kerüljön apjához, Károlyhoz.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés