Hirdetés
Hirdetés

Halálos baleset: 21 évesen hunyt el a népszerű énekes és TikTok-sztár

A TikTokon 500, az Instán 160 ezer követője volt.

Mindössze 21 éves korában a múlt hétvégén elhunyt a feltörekvő TikTok művész és zenész, Anaïs Robin. Súlyos autóbalesetben vesztette életét, ahogy azt a kiadója azóta meg is erősítette. A fiatal sztár pályája meredeken ívelt felfelé, legfrissebb, Un Autre ("Egy másik") című dalát már több millióan látták a YouTube-on. Most tragikus véget ért a sikertörténete. Sajtóhírek szerint autójával lehajtott az útról és egy fának ütközött. A baleset pontos körülményeinek kivizsgálása folyamatban van.

Kiadója, a "Gabs & Jo" a héten erősítette meg az influenszer tragikus halálát: "Mély szomorúsággal jelentjük be, hogy művészünk, Anaïs Robin szombat este közúti balesetben elhunyt Észak-Franciaországban" - áll az Instagramon közzétett bejegyzésben. "Anaïs olyan ember volt, akit mindenki szeretett és nagyra értékelt, aki elég szerencsés volt, hogy találkozhasson vele. Sugárzó mosolya, kedvessége és hangja örökre a szívünkben marad."

Gyászol Franciaország

Hivatkozás másolása

Rajongók ezrei fejezték ki részvétüket a közösségi médiában. "Meg vagyok döbbenve! Ez mutatja, hogy az élet bármelyik pillanatban véget érhet" - állt az egyik kommentben. A lány családja is kitett egy nyilvános bejegyzést: "Anaïst nagyon szerették és nagyra értékelték mindazok, akiknek megadatott a megtiszteltetés, hogy ismerhették. Nyugodj békében, Anaïs. Örökre a szívünkben maradsz".

Címlapfotó: TikTok/anaisrobinoff

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés