Hirdetés
Hirdetés

Ne másold le! Hailey Bieber elárulta legnagyobb bőrápolási bűnét

Van egy rossz szépségápolási szokása, aminek egyszerűen nem tud ellenállni.


A 27 éves Hailey Bieber már sokszor bizonyította, hogy abszolút profi, ha bőrápolásról van szó. A modell 2022-ben indította el a saját szépségmárkáját, a "Rhode"-ot, és látszólag azóta is nagyon sikeres vele. Nemrég a "mázas fánk" névre keresztelt bőrrel került épp címlapokra - amit természetesen megpróbált szorosan összekötni a termékeivel. De: ha ilyen tökéletes a bőröd, akkor nem lehetnek bűneid a bőröddel kapcsolatban? De!  Hailey most a Cosmopolitan magazinnak adott interjújában elárulta, hogy egyszerűen nem tud leszokni egy rossz szokásáról.

Hailey Bieber saját maga nyomkodja a pattanásait. "Egyszerűen nem tudok békén hagyni egy pattanást sem" - mondta a modell. "A pattanástapaszok azonban segítettek rajtam, mert ha egy pattanást aranyosan eltakarnak, akkor legalább azt tudom mondani, hogy "Oké, oké, oké". És valójában segítenek abban, hogy gyorsabban gyógyuljon" - tette hozzá. Emlékeztetnénk is mindenkit: korábban gyakran osztott meg pillanatképeket kedvenc pattanás elleni hackjéről az Instagramon. Nemrég azonban egy piszamapartit tartottak amin meglepő dolgokat tudott meg. A barátnőjét megkérdezte, ő ki szokra-e nyomni a pattanásait. A lány válasza: "Nem, soha nem nyúlok a bőrömhöz".  Hailey megdöbbent.

Hailey egyébként jó ideje betekintést engedett a bőrápolási rutinjába, számos kihívással küzd ugyanis.  is, ahol számos kihívással küzdött. A vállalkozó például elárulta, hogy még mindig szenved a száj körüli bőrgyulladásokatól, ami pattanásokat és hámló foltokat okozhat a szája körül. "A korral jött a felismerés, hogy a kevesebb több. Most már többet tudok a bőrömről, mint 20 éves koromban, és továbbra is keményen fogok dolgozni rajta" - mondta.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés