Hirdetés
Hirdetés

Meglepő kép: ezzel a módszerrel fogyott 20 kilót az énekesnő

Fülig érő szájjal mosolyog és úgy tűnik, nagyon jól érzi magát a bőrében.

Énekesnőként sikeres, saját talkshowja van, mindezek mellett egyedül neveli a 9 éves lányát, River Rose-t és 7 éves kisfiát, Remington Alexandert. Kelly Clarksonnal a People készített interjút, a róla készült friss fotók pedig megepik a világot. Rögtön szembetűnik, az énekesnő jóval karcsúbb, mint ahogyan azt az elmúlt években megszokhattuk, a magazinnak pedig azt is elárulta, a testi változásához az orvosának is köze van, nem csak a stresszes és mzgalmas hétköznapoknak.

Rá se ismerni az énekesnőre, legalább 20 kilót fogyott.
Rá se ismerni az énekesnőre, legalább 20 kilót fogyott. Instagram/kellyclarkson

Az énekesnő a volt férjével és gyermekeivel azzal tölti az idejét, hogy felfedezze új, New York-i otthonát. Nem taxival, nem sofőrrel, hanem gyalog. "Néha a kutyákat is elvisszük sétálni a parkba" - magyarázta, és szerinte ezeke a hatalamas séták lettek az ő edzései. No meg az infraszauna, ami jó hatással van az izmokra és csökkenti a stresszt. De a többszörös Grammy-díjas énekesnő az étrendjét is átalakította. Ezért az orvosa isafelelős, akinek a tanácsaira korábban nem hallgatott.

A fehérje-diéta és a sok séta meghozta az eredményét.
A fehérje-diéta és a sok séta meghozta az eredményét. Instagram/kellyclarkson

"Texasi lány vagyok, ezért szeretem a húst - bocsánat, vegetáriánusok szerte a világon!" - mondta az énekesnő, aki most már 90 %-ban a fehérje-diátához tartja magát. Kelly Clarkson nem először fogyókúrázik, bár eddig a súlyingadozás volt jellemző rá, amihez a pajzsmirigybetegségének is köze van. Az énekesnő 19 évesen lett világsztár az amerikai "American Idol" című tehetségkutatónak köszönhetően. Azóta a testsúlya gyakran viták tárgya.

Címlapfotó: Instagram/kellyclarkson

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés