Hirdetés
Hirdetés

Elvitte a szél a srác fizetését: a folytatást meg mindenki látni akarja - Videó

Míg Európában ez a fajta módszer már nagyon ritka, Amerikában továbbra is megszokott.

Sok Amerikai máig csekken kapja a fizetését, általában hetente kapják meg így a munkabérüket. Köztük van ez a fiatalember is, aki kaminosként keresi a hamburgerre valót. Eric most váratlanul élete videóját készítette el, mindezt úgy, hogy nem is tervezte. Épp amikor hazaért, akkor kapta ki a kezéből a fizetését a szél, mindezt pedig így az ajtóba telepített biztonsági kamerája rögzítette is. A felvétel millióknak okoz örömet. És később az is kiderült, mi történt utána.

Természetesen mindenki tudni akarta, mi történt a csekkel, hiszen a videóból ez nem derült ki. Alig három nappal később azonban igen. "Először hitetlenkedés volt, aztán pánik, aztán megkönnyebbültem, amikor leszállt az ajtóra, majd még nagyobb pánik, amikor újra elrepült" - mesélte mesélte egy interjúban. "Amikor megláttam a tetőn, azt hittem, van esélyem. De aztán berepült az udvarra" - folytatta élete legmegrázóbb macska-egér játékát. Végül a csekk egy tetőn állt meg.

A második videón jól látszik: Eric egy létra segítségével visszaszerzi a csekket. "Amikor bejöttem, meg kellett mutatnom a felvételt a barátnőmnek, aztán meg kellett mutatnunk a barátainknak, majd úgy döntöttem, hogy felteszem a TikTok-ra, és azt hiszem, az emberek ugyanolyan viccesnek találták, mint mi" - mondta a srác a Newsweeknek.

Címlapfotó: TikTok/edbarly

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés