Hirdetés
Hirdetés

Feltérképeztük a Glamour Beauty fesztivált

A hétvégén került megrendezésre a Glamour beauty expo, mi is ellátogattunk az eseményre és hoztunk egy kis beszámolót. Az Andrássy úton, a Q Contemporary kiállítótér volt a helyszín, ahol két szinten voltak a standok. A regisztráció után megkaptunk egy hatalmas ezüst táskát, amiben rengeteg szépségápolási termék lapult, majd pedig kezdetét vehette a beauty-barangolás. A bejáratnál, rögtön ez a cuki kis fotó spot fogadta a látogatókat, itt szinte minden csajszi lőtt egy képet.

Majd pedig egy jósnőhöz lehetett a fesztivál keretein belül leülni, viszont itt hatalmas sor volt. Beljebb haladva megismerhettünk egy szuper gyümis ízekben kapható fogkrémet és a pultnál a csajok teljes kiképzést adtak, hogy hogyan kell helyesen fogatmosni.

Majd pedig a nagyobb sminkmárkák, mint a Shiseido és az Estée Lauder pultjánál a lányok segítettek megtalálni a tökéletes alapozó színt a bőrünkhöz. A Mercedes egy kocsit is kiállított a rendezvény helyszín előtt és bent pedig férfi parfümöket tesztelhettünk. A Syoss fodrászcsapata is kint volt és kérhettünk egy frizura stylingot.

A Jimjams pultnál mindent elárultak a problémás bőr kezeléséről és a termékek között is segítettek eligazodni.

A Neutrogena standon rengeteg minta közül választhattunk.

Na ez a karácsonyfa pedig ultra cuki volt! Sajnos a díszeket nem sorsolták ki... Persze az ajándékok között rengeteg Loreal termék lapult.

A Milani márkánál pedig egy szerencsekerék játékkal nyerhettünk sminkelést, vagy termékeket.

A kiállítás nagy buli volt és rengeteg infóval gazdagodtunk, ami a szépségápolást illeti. Szuper volt, hogy ennyi márka termékeit tesztelhettük. Nagyjából két óra alatt jártuk körbe az egészet.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés