Hirdetés
Hirdetés

Ezt az influencert nagyon kínos dolog miatt állították meg a reptéren

Bethenny Frankel elég hosszú televíziós múlttal rendelkezik, a leghíresebb műsor, amiben szerepelt a Real Housewives volt. Saját készítésű reality műsorokkal is foglalkozott, de Martha Stewart mellett is megfordult epizód szerepekre. 

Az elmúlt időben a saját Tiktok oldalát építi hatalmas sikerrel, ahol a 'luxus, de megéri' videóival lett híres. Ultra drága táskák, kozmetikumok, kütyük tesztelésével foglalkozik és szponzoráció mentes, teljesen őszinte véleményt mond róluk. Sokszor ad olcsóbb alternatívákra is javaslatot drága krémek és parfümök esetében.

Most viszont a legújabb story time videója miatt robbant fel a Tiktok, ugyanis a reality sztár éppen Aspenbe indult egy vakációra, amikor a biztonsági ellenőrzésnél kiszedték a sorból, ugyanis a fém detektor az intim testrészénél jelzett valamit. Ebben a videóban meséli el a kellemetlen történetet:

A kommentelők szerint egy bodyt viselt a nő és ezért jelezhetett a detektor. Többen pedig arra tippeltek, hogy a sztárnak intim piercingje van...

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés