Hirdetés
Hirdetés

Ezeket a recepteket próbáld ki a hétvégén!

Hoztunk egy olyan összeállítást, amiben a legtrendibb recepteket mutatjuk meg, amit rengetegen készítettek el a Tiktokon. A hétvége a legjobb alkalom arra, hogy újdonságokkal próbálkozz...

Datolyás Snickers szelet

Ez a recept a Remadan miatt lett népszerű a Tiktokon, ugyanis a legtöbben datolyával törik meg a böjtöt és egy influencer picit extrázott a datolya alappal. Azóta már rengetegen elkészítették a mennyei sütit.

Sajtos rúd

Ha egy tökéletes vendégváró falatot keresel, amiről a nagyid konyhája jut majd eszedbe, akkor ez egy tökéletes választás!

Uborka sushi

Ez ugyan már egy régebbi trend, de érdemes kipróbálnod, ha még nem tetted. Az algalappal elég kevesen tudnak bánni és a sushi rizs elkészítése is igényel némi hozzáértést, de ehhez a recepthez egyik összetevő sem kell és éppen ezért még diétás is.

Szív alakú gofri

A Sheinen még a Valentin-napi időszakban jelent meg a szív alakú gofri sütő gép, viszont olyan népszerű volt, hogy folyamatosan készlethiányos lett. A Tiktokot azóta pedig elárasztotta a cuki content, ha te is szeretnél kedveskedni a párodnak, akkor ez egy szuper reggeli, vagy desszert lehet.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés