Hirdetés
Hirdetés

Ezek a legmenőbb őszi körmök

Az ősz egy különleges időszak, amikor a természet színei inspirálják a divatot, beleértve a köröm trendeket is. Az őszi körömszínek általában meleg tónusúak, és jól illeszkednek a szezon hangulatához. Íme néhány a legjobb őszi körömszínek közül:

1. Bordó és Mélyvörös
  • Miért népszerű? A bordó és mélyvörös árnyalatok elegánsak és gazdagok, tökéletesen illeszkednek az őszi színekhez. Ez a klasszikus szín minden bőrtónushoz jól passzol, és a szezon bármelyik eseményére tökéletes választás.
2. Rozsdás Narancs
  • Miért népszerű? A rozsdás narancs árnyalatok a lehulló faleveleket idézik. Ez a meleg, földszínű árnyalat különösen jól mutat a rövidebb, természetes körmökön.
3. Olajzöld
  • Miért népszerű? Az olajzöld és a khaki színek a természetes árnyalatokat tükrözik, amelyeket az erdők és a természet ihlettek. Ez a színválasztás visszafogott, de mégis stílusos, és könnyen kombinálható más őszi divatszínekkel.
4. Mustársárga
  • Miért népszerű? A mustársárga egy meleg és vibráló árnyalat, amely kitűnik az őszi színpalettából. Ez a szín merész, mégis kifinomult, tökéletes választás, ha valami feltűnőbbre vágysz.
5. Sötét Lila

  • Miért népszerű? A sötét lila vagy padlizsán árnyalatok luxust és mélységet sugároznak. Ez a drámai szín kiválóan illik az esti megjelenéshez, és egy kis misztikumot ad az őszi stílushoz.

nyitókép:123rf.com

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés