Hirdetés
Hirdetés

Ezek a legjobb illatjegyek nyárra

Ha szereted a parfümöket, akkor már biztosan egy szippantással meg tudod mondani az összetevőít. A nyári parfümök esetében az illatjegyek gyakran könnyedek, frissítőek és élénkek, így tükrözik a meleg évszak hangulatát, illetve  a hőségben kényelmes viselet. Íme néhány népszerű illatjegy, amelyeket a nyári parfümökben gyakran használnak:

Citrusos jegyek: Citrom, narancs, lime, grapefruit és bergamot. Ezek az illatok frissítőek, ezért tökéletesek a forró nyári napokra.

Akvás jegyek: Tengerparti, óceános és vízi jegyek. Ezek az illatok hűvös, friss érzést adnak, mintha a tengerparton lennél.

Gyümölcsös jegyek: Dinnye, barack, mangó, ananász és bogyós gyümölcsök. Ezek az illatok édesek és zamatosak, emlékeztethetnek a nyári gyümölcsökre.

Virágos jegyek: Jázmin, rózsa, liliom, narancsvirág és frézia. A könnyed és finom virágos illatok gyakran alkotják a nyári parfümök szívét.

Zöld jegyek: Frissen vágott fű, levelek, bazsalikom és menta. Ezek az illatok természetesek és tiszták, friss érzetet keltenek.

Fás jegyek: Cédrus, szantálfa és vetiver. Bár a fás jegyek inkább az őszi-téli parfümökhöz kapcsolódnak, a könnyebb, légies változataik remekül illenek a nyári estékre.

Fűszeres jegyek: Gyömbér, kardamom és koriander. A fűszeres jegyek érdekes csavart adnak a nyári parfümöknek, anélkül hogy túl nehezek lennének.

nyitókép:123rf.com

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés