Érdemes a sütiket és a húsokat is megbolondítani valami kis extra ízzel az ünnepekre való tekintettel. Hoztunk néhány olyan fűszert, amivel tutira egyedivé fogod varázsolni az ételeidet.
Vanília
A év minden hónapjában feldobja a sütiket, most viszont érdemes extra adagot használnod. Ez a vaníliás piskóta egy szuper ötlet lehet.
Gyömbér
A mézeskalácsba mindenképpen friss gyömbért használj és így sokkal finomabb lesz. Tudtad, hogy segíti az emésztést és jó hatással van a gyomorra?
Fahéj és szegfűszeg
Ez a két fűszer nagyon jó kombó így együtt. A forraltbornak szinte kötelező ízesítője.
Rozmaring
Ha valamilyen krumplis köretet is csinálsz, akkor csempéssz bele rozmaringot, mert ez a legjobb a krumpli ízesítésére.
Szerecsendió
A tejszínes szószos ételek és néhány desszert elengedhetetlen ízesítője!