Hirdetés
Hirdetés

Ezek a legjobb arcápolási termékek a reggeli rutinodhoz

Rengeteg hámlasztó és vitaminos szérum kapható jelenleg a piacon. Ha egy kicsit összezavarodtál, akkor most segítünk neked megtalálni a legjobbakat a bőrödhöz.

C vitamin szérum

Krém, olaj, illetve zselé formájában is kapható. A terméket 25 év felettieknek ajánlott használni. Segít lassítani az öregedést, illetve megelőzi a ráncok kialakulását.

Hyaluron szérum

A legjobb választás, ha szereted a puha és hidratált bőrt. Nagyon jól kombinálható c vitamin szérummal, viszont arra figyelj, hogy előbb kend fel, mint a hyaluront.

Koffein szérum

Ha szem alatti karikákkal szenvedsz, akkor érdemes beszerezned egy koffeines szemkörnyék ápoló krémet. Néhány perc alatt lehúzza a kialvatlanság jeleit.

Hidratáló

Nagyon fontos jó minőszégú hidratálót is használnod, főleg a téli időszakban. Ez abban is segít, hogy a sminked megfelelően mutasson. Ha pedig a szemed alatt a korrektor nem fed szépen, akkor használj arra a területre is valamilyen hidratálót és így fedd korrektorral.

Ajak olaj

Télen nagyon könnyen kiszáradhat az ajkad. Az utóbbi időben szinte minden sminkmárka előrukkolt ajakolajokka. Válassz olyat, ami a kedvenc árnyalatod.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés