Hirdetés
Hirdetés

Ez a mézeskalácsos kávé lesz a kedvenc reggeli italod

Ha az ünnepi időszakban a kávédat is szereted feldobni egy picit, akkor a gingerbread ízesítés a legjobb választás. A legtöbb kávé márka amúgy már kijött kimondottan karácsonyi ízvilágú kapszulákkal, viszont ezeket még intenzívebbé teheted néhány egyszerű módszerrel.

1. Szirupok

Ma már rengeteg steviával édesített szirup is kapható, szóval garantáltan válogathatsz az ünnepi időszakban is, legyen az édesítőszeres, vagy cukros.

2. Fűszerek

Ha pedig kerülöd a szintetikus ízeket, akkor őrölt fahéjjal, vaníliával és szegfűszeggel dobd fel a kávédat. Próbálkozhatsz az előre bekevert mézeskalács fűszerkeverékkel is.

3. Dekoráció

A tetejére mindenképpen tejhab és fahéj dukál, viszont díszítheted mézeskalács darabokkal is.

Hoztunk néhány videót is, hogy inspirálódj:

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés