Hirdetés
Hirdetés

13 éve már: sosem látott esküvői fotót tett közzé Katalin és Vilmos

A walesi hercegi pár valami egészen különlegeset talált ki az esküvőjük évfordulójára.


Ma is ugyanolyan sugárzóak, mint akkoriban: a 41 éves Vilmos herceg és a 42 éves Katalin walesi hercegné egy különleges fotót tett közzé 13. házassági évfordulójuk alkalmából. A fekete-fehér kép a házasságkötésük napján készült, és korábban még sehol nem jelent meg. A családi fotóalbumot most az évforduló apropójából nyitották meg. "Ma 13 évvel ezelőtt!" - írták a képhez a közösségi médiában. Katalin a menyasszonyi csokorral a kezében mosolyog a kamerába, Vilmos herceg pedig boldogan áll mögötte. 

Ami különösen szembetűnő, hogy Katalin és Vilmos általában tartózkodik a nyilvános testi kontaktustól, az esküvői fotójukon azonban szorosan egymás mellett állnak, a herceg bal keze jól láthatóan a hercegnő csípőjén pihen. A képet az a Millie Pilkington készítette, aki rendszeresen készíthet képeket a királyi család tagjairól. Legutóbb Károly királyról és Camilla királynőről készített fotókat. A képet Pilkington is kommentálta:

Boldog esküvő napját! El sem hiszem, hogy már 13 év telt el. Olyan jól emlékszem erre a pillanatra. Sok szeretetet küldök mindkettőtöknek ezen a különleges napon

Az elmúlt években Vilmos és Katalin gyakran osztottak meg képeket az esküvőjük napjáról, sőt, házasságuk tizedik évfordulóján egy hosszabb videót is, amelyen a három gyermekükkel együtt láthatók. Az nem derült ki, hogy miért döntöttek most a 13 éves fotó mellett. És bár ez a fotó kissé kilóg a korábbi évek közül, egy dolgot megerősít: a pár szerelme ennyi év után is töretlen.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés