Hirdetés
Hirdetés

Hivatalos a lista: Meghan Markle a legnépszerűtlenebb híresség 2024-ben

Normális esetben mindenki örül egy első helynek - Meghan számára ez most biztosan nem az a kategória.


Ő a világ egyik leghíresebb nője, aki hozzáment korunk egyik legkeresettebb uralkodójához, így minden nap a címlapokon szerepel. Meghan Markle egy világsztár - kétség nem fér hozzá. A rivaldafényben töltött élet azonban nem mindig egyszerű és erre már ő maga is többször rájöhetett. A kritikus hangok ráadásul egyre gyakoribbá váltak körülötte, különösen azután, hogy visszalépett a királyi feladatoktól és a Harry herceggel faképnél hagyták a királyi családot. Talán ezeknek is köszönhető, hogy ebben a versenyben idén ő vitte a prímet: a legnépszerűtlenebb híresség lett 2024-ben.

403 ezer szavazat érkezett

Hivatkozás másolása

A rangsort a "Ranker" nevű weboldal tette közzé, amely felméréseket készít a szórakozás, a sport, az ételek, a kultúra és a márkák területén. A Mirror szerint ez az egyik legnagyobb véleményadatbázis, több mint egymilliárd szubjektív szavazó több millió szavazatával. A szavazás egyetlen szabálya: "Szavazz azokra a hírességekre, akik 2024-ben a legjobban idegesítenek".  És erre a kérésre több mint 32 ezren szavaztak és több mint 400 ezer szavazatot adtak le.

Íme a világ legnépszerűtlenebb házaspárja.
Íme a világ legnépszerűtlenebb házaspárja. Profimedia/RedDot

A sussexi hercegné ugyanakkor közeli ismerősökkel osztja meg a sikerét a lista élmezőnyében, férje, Harry herceg a ugyanis a harmadik helyre került. De a Top 20-ban szereplő hírességek közül többen is közeli barátai, hiszen a két tévésztár, Ellen Degeneres és Oprah Winfrey is bekerült a "legjobb tízbe". A listán olyan ismerős sztárok nevei is felbukkannak, mint a Kardashian/Jenner-klán tagjai, Kanye West, Amber Heard és Mark Zuckerberg.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés