Hirdetés
Hirdetés

Nagy bajban a színész: megszólalt a felesége a válásukról

Sacha Baron Cohen válófélben van, felesége, Isla Fisher először szólalt meg az ügyben.


Az 52 éves Sacha Baron Cohen jelenleg nagy bajban van. Emlékezetes: a színészt nemrég a 44 éves Rebel Wilson vádolta meg zaklatással, majd a feleségével, Isla Fisherrel bejelentették, válnak. Hogy a két történetnek mennyi köze lehet egymáshoz, egyelőre nem derült ki, mindenesetre a viharfelhők még nem vonultak el Borat feje felől. Most a színész felesége először szólalt meg, s kiderült, egyelőre még házasok.

Isla Fisher világossá tette: az élete a különválás és az exférjével kapcsolatos botrányok után is folytatódik. Instagram-sztorijába egy olyan képet posztolt, amin egy asztalnál, egy pohár borral látható, a nap hevesen süt rá. „Köszönöm a kedvességeteket és a támogatást” - írta a rajongóinak a képére. Szavaiból kiderül: nehéz hónapok lehetnek mögötte.

Humorosra vették

Hivatkozás másolása

A pár állítólag már 2023-ban eldöntötte, hogy elválik. Ezt azonban csak 2024 áprilisában jelentették be egy közös nyilatkozatban, szintén a közösségi médiában. „Egy hosszú, több mint 20 évig tartó teniszmeccs után végre letesszük az ütőket” - írták és egy olyan képet tettek közzé, amelyen mindketten teniszruhában láthatók.

Ritkán posztol

Hivatkozás másolása

Fisher április elején adta az első életjelet, miután nyilvánosságra kerültek a férje elleni vádak. S mit csinált? Semmit. Egyetlen szóval sem kommentálta azokat. Sőt, a baráztaival, vidáman jelent meg egy londoni eseményen.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés