Hirdetés
Hirdetés

53 és fittebb, mint valaha: a kétgyermekes anyuka elárulta a titkát - Fotók

Mindig is az egészséges életmód híve volt, de kilenc éve felszedett jó pár kilót.

Jenn Reed nem sokkal az 50. születésnapja előtt kezdett új életet, a kétgyermekes anyuka most fittebb, mint valaha. "Abbahagytam az edzést, és elkezdtem olyan dolgokat enni, amiket általában nem szoktam, és olyan mennyiségben, amilyenben nem" - mesélt a negyvenes éveiről a Newsweeknek a philadelphia-i személyi edző. Félő volt, hogy elveszti az irányítást a teste felett, így döntenie kellett. És behúzta a kéziféket. Így most, 53 évesen is kockahassal pózolhat és a húzódzkodás sem okoz neki gondot.

A fitneszmamit több mint 110 ezren követik az Instagramon. Tippje a követőinek: "Abbahagytam a fogyási kísérleteket, mert rájöttem, hogy nem kell a legalacsonyabb súlyúnak lenni ahhoz, hogy szexi legyél. Ez abszurdum." Persze, ahhoz, hogy ilyen teste legyen 53 évesen, azért kell áldozatokat hoznia. Az alkoholt például végleg száműzte az életéből. Sőt, arra is rájött, a szüneteket kell tartania az edzőtermi gyakorlatok közt is, és több pihenőnapot is tart.

"A középkorú nőknek az izomépítésre kell koncentrálniuk" - mondta, majd: "A súlyemeléstől nem fogsz férfinak vagy terjedelmesnek tűnni". Reed szerint ugyanakkor a kemény edzés jobb, mint az éhezés. Sőt, arra is rájött, hogy nem kell mindenről lemondani, de a fehérje annál inkább fontos. "Naponta háromszor eszem, egy fehérjeturmixot" - magyarázza.

Címlapfotó: TikTok/thejennreed

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés