Hirdetés
Hirdetés

Drága sminkek, amiket tökéletesen lemásoltak a drogériás márkák

Te is biztosan vettél már olyan drága sminkeket, ami óriási pénzkidobás volt. Most olyan drogériás termékeket mutatunk, amik nagyon hasonlítanak a legnépszerűbb drága sminkekre és nagyon jól működnek.

Maybelline- lifter gloss

Ez a Fenty beauty szájfényre emlékeztet és szintén nagyon jól működik. Enyhén hűsíti az ajkakat és egy picit dúsítja is.

Catrice- Soft Glam filter

A Charlotte Tilbury dobott piacra elsőként egy ilyen ragyogást fokozó színezett hidratálót és a drogériás márkák is bevezették a saját verziójukat. Ez a Catrice termék kiváló minőségű és gyönyörű ragyogást ad.

Catrice- Melted sun bronzer

A Chanelnek van egy nagyon népszerű krémes bronzosítója, amit minden beauty guru imád. A Catrice terméke még a legnagyobb sminkes influencerek szerint is megegyezik a Chanel minőségével.

Essence- Glow Baby

A Charlotte Tilbury gyártott először ilyen csomagolású highlightereket, viszont nagyon kevés termék volt a csomagolásban (ár-érték arányban), illetve sok termék hibás is volt és rengeteg csajszinak belefolyt a táskájába. Az Essence néhány hete, viszont kijött egy szinte teljesen azonos termékkel.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés