Hirdetés
Hirdetés

Szomorú hírt közölt Diana hercegnő öccse

Charles Spencer kénytelen volt bejelenteni, hogy véget ért a házassága feleségével, Karen Spencerrel.


A 60 éves Charles Spencer közel 13 év házasság után elválik feleségétől, az 52 éves Karen Spencertől. A néhai Diana hercegnő öccse a The Mail on Sunday-nek erősítette meg, hogy a harmadik feleségével is zátonyra futott a házassága „Csak az összes gyermekemnek és unokámnak akarom szentelni magam, és minden jót kívánok Karennek a jövőre nézve” - mondta a férfi, aki nem titkolta: nagyon szomorú, hogy így alakult az életük.

Harmadik házasságát siratja Charles Spencer.
Harmadik házasságát siratja Charles Spencer. Profimedia/RedDot

Az újság beszámolója szerint a pár kapcsolata az „Egy nagyon magániskola” című memoárjának munkálatai során romlott meg. A könyv 2024 tavaszán jelent meg, Spencerék pedig néhány hete jállítólag már be is jelentették a szakításukat a család ősi otthonának, az Althorp House a személyzetének. Diana öccse és a kanadai vállalkozó és filantróp 2011. június 18-án házasodott össze ebben a házban - mindössze két hónappal Spencer unokaöccse, a 41 éves Vilmos herceg és Katalin walesi hercegnő esküvője után. Charles és Karen állítólag az előző évben Los Angelesben találkoztak, van egy közös lányuk Charlotte Diana.

Hét gyremek apja

Hivatkozás másolása

Diana testvére és felesége, Karen is hozott gyermeket a házasságba: Karen Spencernek két idősebb lánya van a Mark Gordon, hollywoodi producerrel kötött házasságából, ami 1997-től 2003-ig tartott. Charles Spencernek négy gyermeke van első feleségétől, az 59 éves Victoria Lockwoodtól, akivel 1989-től 1997-ig volt házas, és két gyermeke van második feleségétől, az 57 éves Caroline Freudtól, akivel az arisztokrata író, újságíró és műsorvezető 2001-től 2007-ig volt házas.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés