Hirdetés
Hirdetés

Hörcsög, vagy kutya? Megcsípte a darázs a kölyökkutyust, netes híresség lett - Fotók

A Felhő névre keresztelt kis négylábú a világ leghíresebb kutyáihoz csatlakozott.

Darázs csípte meg az apró kutyust, miközben az udvaron tombolt a rekkenő hőségben. Erről a gazdája, az amerikai Észak-Karolina államból származó Jean Mosher készített képeket a közösségi oldalára. "Szegénykémnek sok mindenen kellett ma keresztülmennie!" - írta az első fotóihoz és hamar kiderült: a kutya számára fájdalmas csípésnek volt egy másik mellékhatása is: az arca majdnem a kétszeresére duzzadt! Elolvad tőle a világ

Hörcsögpofájával lett netes sztár Felhő.
Hörcsögpofájával lett netes sztár Felhő. Instagram/sharkybobarky

Csak remélni lehet, hogy a duzzanat nem tart majd örökké. Az azonban biztos, a kutya, ha a tükörbe nézne, biztos megrémülne saját magától is. A hatalmasra duzzadt hörcsögpofájával és a fájdalomtól szomorú arcával a kis négylábút rögtön orvoshoz vitték, ahol allergia elleni gyógyszereket kapott a duzzanatok csökkentésére. Sőt, a gazdinak volt még két útja, hiszen két másik kutyáját is megcsípte a darázs. Igaz, rajtuk ez nem látszott ennyire.

Műsor is készült róla egy állatorvosnál.
Műsor is készült róla egy állatorvosnál. Instagram/sharkybobarky

A gazdi biztos benne: Felhő mentette meg a testvérei életét, azaz ő kaphatta a csípés fájdalmasabb részét, így "megmentve" a többiek életét.

Címlapfotó: Instagram/sharkybobarky

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés