Hirdetés
Hirdetés

Neten a videó: nyitott csomagtartóban vitte a fiát az anya az autópályán - Videó

Hihetetlen: nyitott csomagtartóban szállította a 12 éves fiát az anya.

Mekkora felelőtlenség ez? A múlt vasárnap az amerikai Georgia állam egyik autópályáján közlekedő autósok megdöbbentő dolgot vettek észre: egy szürke Dodge Challenger nyitott csomagtartójából egy kisfiú szomorú feje nézett ki. Mellette egy hatalmas, hófehér tárgy volt. Az autót a saját anyja vezette. Mint arról a Gwinnett megyei rendőrség a Facebookon beszámolt, az esetre a felháborodott állampolgárok hívták fel a figyelmüket. Másnap már csengettek is az anyánál, aki örjöngött.

A 36 éves Diana Denise Shaffernek most rendkívül kellemetlen kérdésekkel kell szembenéznie. Az első kihallgatáson a holland anyuka azt állította, hogy azért tette be a fiát a csomagtartóba, hogy a kezében tarthasson egy fehér babaágyat, amelyet korábban egy online piactéren vásárolt. A kiságy nem fért be az autóba, és nem akarta szétszedni. A nőt letartóztatták és az éjszakát a fogdában töltötte, a kisfiút családtagok vették ideiglenesen gondozásba.

A 36 éves anyát rabosították, majd letartóztatták. Óvadék ellenében szabadult.
A 36 éves anyát rabosították, majd letartóztatták. Óvadék ellenében szabadult. Facebook/Gwinnett County Police

A nőt azóta óvadék ellenében szabadon engedték. Valószínűleg hamarosan felelnie kell majd a tetteiért, és azért is, hogy gyermeke nem volt bekötve.

Címlapfotó: Facebook/Gwinnett County Police

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés