Hirdetés
Hirdetés

Csodababája született az elhunyt férjétől Marianának - Fotók

A 23 éves lány néhány nappal az esküvőjük után egy balesetben vesztette el a férjét - de akkor még nem tudta, hogy terhes tőle.

Élete legszebb napját nem sokkal a legtragikusabb követte: Mariana Kuhlman alig három nappal az esküvője után elvesztette férjét, a 23 éves Nathaniel Kuhlmant. Néhány héttel később az élet egy váratlan csodával lepte meg. A hálaadás ünnepén az apósával találkozott, amikor észrevette, hogy elmaradt a menstruációja. Ahogy arról a Tampa Bay Times beszámolt, a nő kezdetben azt hitte, hogy a késés a gyász következménye, mivel az érzelmi stressz hatással lehet a ciklusra. Pláne, hogy Mariana rendszeresen követet a ciklusát, és tudta, már napokkal az esküvő előtt peteérése volt. Ráadásul a férjével megbeszélték, a szexszel várnak az esküvőig, így alig három napot tölthettek együtt.

Marina hetekkel a férje elvesztése után tudta meg, babát vár.
Marina hetekkel a férje elvesztése után tudta meg, babát vár. Facebook/MarianaKuhlman

Ám ekkor váratlanul a kezében tarthatott egy pozitív terhességi tesztet, amit azért vett, hogy megszabaduljon a bizonytalanság érzésétől. Azonnal közölte Nate családjával az örömhírt. „Ez biztosan egy csoda” - mondták. Januárban, néhai férje születésnapján Mariana megosztotta a hírt az Instagramon. Egy kép mellé ezt írta: „Boldog születésnapot, angyalom. Nyilvánvalóan Istennek nagyobb terve volt, mint amit valaha is el tudtunk volna képzelni”. A meglepetéseknek azonban még nem volt vége.

A kisfiút ugyanabban a templomban keresztelték meg, ahol az édesapját búcsúztatták.
A kisfiút ugyanabban a templomban keresztelték meg, ahol az édesapját búcsúztatták. Facebook/MarianaKuhlman

A következő meglepetés húsvétkor érkezett: kisfiút várt. Nate mindig is szeretett volna egy Rafael nevű fiút, akit kedvenc arkangyaláról neveztek el. A név héberül azt jelenti, hogy „Isten gyógyít”, ami ebben a helyzetben különösen illik a hívő házaspárhoz. Mariana végül júliusban adott életet kisfiának, Raphael Patricknak. Mintegy két héttel ezelőtt a 23 éves lány a Facebookon posztolta, hogy a kisfiút ugyanabban a templomban keresztelték meg, ahol hónapokkal korábban édesapja temetése is volt.

Címlapfotó: Facebook/MarianaKuhlman

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés