Hirdetés
Hirdetés

Csattanást hallott a nő a konyhából: amit a kutyája ott csinált, milliókat nevettet meg - Videó

Halálra rémisztette a labrador a gazdáját. Aztán az egész világ rajtuk nevet azóta.
Halálra rémisztette a labrador a gazdáját. Aztán az egész világ rajtuk nevet azóta. TikTok/danidyrland

Épp a lépcsőn ment fel a lány, amikor egy hatalmas csattanás hallatszott a konyhából. Gyorsan berohant, és egész egyszerűen nem hitt a szemének.

Dani Dyrland nem értette, mit keres a labradora a konyhája méretes konyhaszigetén. Látszólag a Georgia névre keresztelt eb rémülten feküdt, mozdulni sem mert abban a magasságban, de nagyon hamar kiderült, hogyan kerülhetett oda. Mint ahogyan az a lány Tik-Tok videóján is látszik, a konyhapult mellett egy pad feküdt a földön felborulva, ez lehetett a kutya létrája, hogy feljusson a finom falatokhoz - azonban felborult.

A lány természetesen fel volt dúlva és megpróbálta számon kérni a kutyáját, de a labrador látszólag nem vette magára a dolgot. Akárhogy is erőlködik Dani, egy csipetnyi bűntudatot sem tud kicsikarni belőle. A lány a Newsweeknek elárulta, a hét kutyája közül csak Georgia ilyen.

Általában mindenre rámegy, ami a pulton van. A gyümölcstálunkat is el kellett tennünk, mert folyton almákat vitt el róla.

A lány videóját egy hét alatt 1, 7 millióan látták és közel 300 ezer like-ot is kapott. A kommentel akapján pedig nem nagy bátorság kijelenteni, mindenki nagyon jól szórakozik a történeten és a bélpoklos és pogfátlan labradoron.

Címlapfotó: TikTok/danidyrland

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés