Hirdetés
Hirdetés

Luxus a köbön! Megmutatta álmai otthonát Claudia Schiffer - Videó

Kitárta impozáns otthonának ajtaját Claudia Schiffer. A szupermodell azonban nem olyan divatos divatmetropoliszokban él, mint New York vagy Párizs.

Ha a szupermodellekre gondolunk, a csillogás és mérhetetlen gazdagság jut az eszünkbe. Claudia Schiffer azonban bebizonyítja, hogy lehet másképp is. Az 53 éves modell már egy ideje a nyugdíjas életet élvezi, és a főváros, London nyüzsgésétől távol, vidéken, Oxfordshire-ben él. Otthona pedig éppen olyan elegáns, ahogyan azt egy topmodelltől elvárnánk. Claudia a férjével, Matthew Vaughn-nal és három gyermekükkel, a 21 éves Casparral, a 19 éves Clementine-nel és a 14 éves Cosimával él egy irigylésre méltóan szép és elegáns birtokon, amit most először mutatott meg.

Kinyitotta álmai villájának kapuit

Hivatkozás másolása

Az impozáns Tudor-ház egy 215 hektáros birtokon fekszik, és 14 hálószoba van benne. Claudia Schiffer minden szobát saját kezűleg rendezett be. Kényelmes bútorok, hatalmas ablakfrontok és feltűnően sok kép adja meg a fényűző otthonnak azt a bizonyos pluszt. A volt modell és a férje szenvedélyes gyűjtők, és olyan nemzetközi művészek lenyűgöző alkotásait halmozták fel, mint Damien Hirst és Edward Ruscha, és más kortárs festőművészek.

A berendezés szándékosan a hagyományos felé hajlik. Schiffer úgy írja le a stílusát, hogy az 50-es, 60-as és 70-es évek skandináv középkori bútorainak keveréke, olyan darabokkal párosítva, amelyekhez érzelmi kötődése van. A hatalmas étkezőasztalnál több mint egy tucat vendég foglalhat helyet, és bár a háromgyermekes anyuka nem főz, nagy hangsúlyt fektet a szép külsőre. Schiffer elárulta, hogy nem gyakran jár partikra, inkább a barátait hívja meg magához. Az álomotthona igazán alkalmas erre.

A szupermodell luxusotthona ráadásul egy valódi állatparadicsom. A család tagja Rollo, a pásztorkutya és Chip, a kandúr is.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés