Hirdetés
Hirdetés

Amikor a gazdi megtudta, miért viselkedik így a cicája, megszakadt a szíve - Videó

Amit megtudott a macskájáról, az nem csak őt, sokakat meghat a neten.

Nem titok, hogy a négylábúak még felnőtt korukban is úgy szopnak, mint csecsemőkorukban. Ez a viselkedés veleszületett, és a jólét jeleként értelmezik, valamint a gazdi iránti bizalmat hivatott kifejezni. A 31 éves Bethany Harttal és barátjával, Cory Morgannel Ocean Cityben élő Kókusz nevű macska is rendszeresen gyúrta a lakásban lévő takarókat elalvás előtt. Gazdája azonban valami szokatlant vett észre: a bársonytalpú mindig a szájában tartotta a takaró egyik sarkát, amikor "fejte"

Kölyökkori trauma

Hivatkozás másolása

"Azt hittem, hogy ez csak valami, amit a macskák csinálnak, amíg rá nem gugliztam és körbekérdeztem" - írja Bethany a TikTok-ra feltöltött videójában. A felvételen Kókusz különböző helyeken látható, amint a takaró sarkát a szájában tartja, miközben a földet gyúrja. Amikor elolvasta, miért lehet ez, az váratlanul érte. "Megtudtam, hogy ez arra emlékezteti őket, hogy kisbabák voltak, és hogy nagyobb valószínűséggel akkor teszik ezt, ha túl fiatalon veszítik el az anyjukat" - mondt a nő. Mint kiderült: a cicáját apró csecsemőként elválasztották az anyjától.

Bethany és barátja kilenc hetes korában, apró cicaként fogadták örökbe Kókuszt. A cicát korán elválasztották az anyjától és magára is maradt. Akkoriban életveszélyes "légzési problémákkal" küzdött, és épphogy csak túlélte. Mután meggyógyult, 2022 júliusában költözött be a családjához. Bethany szívét összetörte a felismerés. "De szeretném azt hinni, hogy most már az anyukájának tekint. Jobbá változtatta az életemet" - mondta Bethany a Newsweeknek.

Címlapfotó: TikTok/ thetailofcoconut

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés