Hirdetés
Hirdetés

A tengerparton futott a két nő: ritka és vad dolog jött velük szembe - Videó

Akár a Loch Ness-i szörny is lehetett volna, de nem az volt.

A vadregényes Skóciában semmin nem szabad meglepődni, ezen a strandon azonban olyan dolog történt, amin most az egész világ ámul. A brit The Courier magazin beszámolója szerint Carol O'Rourke egy pihentető sétára és fürdőzésre vágyott a tengerparton barátnője, Anna Kaftandzhiev társaságában. Ez a nap azonban jóval nagyobb kalandot ígért nekik: a két hölgy ugyanis farkasszemet nézhetett a természettel. Egy olyan állatot örökítettek meg, ami miatt a videjuk hatalmas siker lett a közösségi médiában.

Csend, béke, nyugalom

Hivatkozás másolása

A tizenegy másodperces felvételen, amelyet maga O'Rourke osztott meg az X-en, egy vidra látható. Fogait kivillantva ugrál a tengerparti sétányon, míg végül elmerül a viharos Északi-tengerben. A két nőt annyira lenyűgözte az emlős, hogy gyorsan megváltoztatták a terveiket. A nők egyszerűen tovább sétáltak, nem akarták megzavarni az állat nyugalmát. Így egy távolabbi srandon mártóztak meg a tengerben.

A felvétel, amit ide kattintva láthatsz, hatalmas siker, és nem csak azért, mert vadon élő vidrával találkozni ritkább, mint a lottó négyes.

Címlapfotó: X/MrsORourke_


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés